Stromae is afgelopen zaterdag, 12 december, in het geheim getrouwd met zijn vriendin Coralie Barbier. Het huwelijk was zelfs zo geheim dat de 180 gasten die het paar hadden uitgenodigd pas op het feest te horen kregen wat de reden van de uitnodiging was. Zelfs naaste familie wist niets van het huwelijk van de twee, tot zaterdag zelf.

Vrienden en familie van Paul van Haver (Stromae) en Coralie Barbier hadden een uitnodiging ontvangen met de boodschap dat hij een geheim feestje zou geven. Toen de gasten aankwamen bij de Mechesle Martin’s Patershof, een oude kerk die volledig is omgebouwd tot een viersterrenhotel, stond iedereen voor een verrassing. Volgens bronnen heeft het bruidspaar het huwelijk kleinschalig gehouden, zonder overdreven poespas of luxe. Gasten werden bij aankomst gevraagd om het feest zo privé mogelijk te houden, en dus geen foto’s te nemen voor eigen gebruik of op social media.

Stromae’s privé buiten de publiciteit

De excentrieke priester Père Gilbert heeft het bruidspaar de gelofte laten afleggen. Hij legde enkele jaren geleden ook de huwelijksgelofte af van de Belgische prins Laurent met zijn Claire. Stromae heeft zijn relatie met Coralie jarenlang zo veel mogelijk uit de pers gehouden en zal ook als getrouwd man proberen zijn privé leven zo veel mogelijk uit de publiciteit te houden.

Deel: