Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tippen we: The DØ !

Maandag 7 december: The DØ in de Tolhuistuin

Het Frans-Finse duo Olivia Merilahti en Dan Levy maakt avontuurlijke popsongs die met vlagen doen denken aan My Brightest Diamond, Tori Amos en zelfs aan The Cardigans. Hun nieuwste album ‘Shake Shook Shaken’ is een opzwepende popplaat. Probeer maar stil te blijven zitten als je hun single ‘Despair, Hangover & Ecstasy’ hoort. Afgelopen najaar stonden ze op London Calling met een succesvol optreden in de Grote Zaal van Paradiso, nu hebben ze hun eigen show in Paradiso Noord, Tolhuistuin!

Meer info: http://tolhuistuin.nl/

Deel: