Deze week staat Kensington tweemaal in een uitverkocht Ziggo Dome. Fans die het muzikale vuurwerk van de Utrechtse band komende woensdag en donderdag missen, krijgen op vrijdag 11 en zaterdag 12 november 2016 een nieuwe kans.

Kensingtons derde album is een enorm succes: vijf hitsingles Streets, War, Riddles, All For Nothing en Done With It zorgden ervoor dat Rivals werd overladen met prijzen, gouden en platina awards en vele tours in binnen- en buitenland volgden.

Razendsnel uitverkocht

Komende woensdag en donderdag wacht de band een razendsnel uitverkocht Ziggo Dome, de grootse zaal die gemaakt lijkt te zijn voor Kensingtons epische rocksongs zoals Streets en Home Again. Fans die dit spektakel moeten missen krijgen volgend jaar een herkansing: op vrijdag 11 en zaterdag 12 november 2016 keert Kensington terug naar Ziggo Dome.

Deel: