Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zaterdag 7 November: So What’s Next? in Muziekgebouw Eindhoven

In samenwerking met het North Sea Jazz Festival/Mojo Concerts presenteert Muziekgebouw Eindhoven op zes verschillende podia zo’n twintig uiteenlopende artiesten. In het verleden zorgden headliners als Ibrahim Maalouf, Gregory Porter, José James, Typhoon en Selah Sue voor uitpuilende zalen. Maar zoals je van So What’s Next? gewend bent is er volop ruimte voor opkomend talent. Het festival presenteerde nieuwe acts als Snarky Puppy, Chloe Charles en Taylor McFerrin, maar ook speciale projecten van nationaal talent als Jameszoo en Fresku.

Meer info en tickets: https://www.muziekgebouweindhoven.nl

Deel: