Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Donderdag 5 November: The Delta Saints in Paradiso

The Delta Saints is een jonge band uit Nashville die een energieke mix van Southern rock, (swamp)blues en funk speelt. Een soort hippe, jonge versie van bands als The Allman Brothers en The Black Crowes. Sinds het debuutalbum in 2011 uitkwam gaat het de band alleen maar voor de wind en komen er steeds meer fans bij. Het album ‘Bones’ werd op Rockmuzine al beloond met een 9, een optreden om niet te missen dus.

Meer info en tickets: http://www.paradiso.nl

Deel: