Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zondag 11 oktober: Wille & The Bandits naar Paradox

Op een gerenommeerd festival als Glastonbury gingen zanger/gitarist Wille Edwards, bassist Matt Brooks en drummer Andrew Naumann al twee keer retestrak tekeer, dus waarom zou dit kunstje niet over zee aanslaan?

Wille (spreek uit als Willie) laat zijn lap steel janken als een hongerige wolf, Naumann drumt achter een theedoekje (echt waar!) en Brooks laat zijn strijkstok over zijn elektrische contrabas glijden alsof de duivel hem elk moment kan grijpen. En wat als dat ooit eens zou gebeuren? Dan zou Wille & The Bandits zich daar vast geen snars van aantrekken. Dat heeft de band immers nog nooit gedaan. Met een fraaie mix van blues, rock en folk tot gevolg. Soms denk je aan Pearl Jam, soms aan Joe Bonamassa. Doe maar, geeft niet. Aan het eind van het liedje blijft er toch nog maar een naam hangen: Wille & The Bandits!

Meer info en kaarten: https://paradoxtilburg.nl/programma/rootzclub-wille-the-bandits-uk/

Deel: