Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zaterdag 10 oktober: My Baby in W2 Den Bosch

My Baby is een trio gevormd door de Nederlandse broer en zus Joost en Cato van Dyck, aangevuld met gitarist Daniel ‘Da Freez’ Johnston uit Nieuw-Zeeland.  De band is voortgekomen uit The Souldiers en omschrijft hun muziekstijl als ‘delta trance Louisiana dub indie funk’. In 2013 verscheen hun debuut ‘MY BABY Loves Voodoo’  dat lovend  werd ontvangen. Twee gitaren, drums, en zang: meer heeftdit trio niet nodig om een hypnotiserend optreden neer te zetten.

‘My Baby is een visioen, een muze. Ze spreekt in hypnotiserende repeterende ritmes en glijdende slides. Als een glooiend landschap met daartussen een beekje van soepele vocalen, dromerig verhalend van rokende bergtoppen, mysterieuze medicijnmannen, waarzeggers en verdronken liefdes.’ (W2)

Meer info en kaarten: http://www.w2.nl/

 

Deel: