Rihanna heeft gisteren officieel haar nieuwe studioalbum aangekondigd. Samen met kunstenaar Roy Nachum presenteerde de zangeres in een galerie in Los Angeles zeven olieverfschilderijen die gebruikt zullen worden als officieel artwork van haar nieuwe studioalbum ‘ANTI’. Op het schilderij dat zal dienen als albumcover is een jong meisje te zien met een gouden kroon die haar ogen bedekt en een zwarte ballon om haar pols.

antiOp de achterkant van ‘ANTI’ zal het meisje van de achteren te zien zijn. Beide schilderijen zijn gegraveerd met een gedicht in braille, dat doorloopt van de voor- naar de achterkant van het album. Ook de overige schilderijen, die onderdeel uitmaken van het artwork van ‘ANTI’, bevatten gedichten in braille. Rihanna, die eerder dit jaar met Kanye West en Paul McCartney nog een grote hit scoorde met ‘FourFiveSeconds’, zal de eerste artiest zijn die gebruik maakt van braille op een albumhoes.

‘ANTI’ is de opvolger van het in 2012 uitgekomen album ‘Unapologetic’. Een releasedatum voor het album is nog niet bekend.

Deel: