Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Vrijdag 9 oktober: Rowwen Hèze in 013 Tilburg

013 gaat weer open na de verbouwing en dat wordt feestelijk heropend met Rowwen Hèze  DE Limburgse dialectband uit America. Met  folk-invloeden, zoals Tex-Mex en Polka, variërend tot aan gevoelige ballads.  Begonnen als Engelstalig bandje uit de Peel is Rowwen Hèze in de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot een van de grote acts in de Nederlandse popmuziek met een discografie van zo’n 19 albums.

Onze favoriete Limburgers krijgen de eer de áller-, állereerste band te zijn in het nieuwe 013. Met Met prachtige, rustige nummers als ‘Auto Vliegtuug’ en ‘De Peel In Brand’ tot vrlijke meestampers als ‘Limburg’, ‘Bestel Mar’ en, Rowwen Hèze kan het allemaal.

Meer info en kaarten: http://www.013.nl/programma

Deel: