Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag30 september: Saun & Starr in Patronaat Haarlem

Als achtergrondzangeressen van Sharon Jones and the Daptones kregen Saun & Starr de afgelopen jaren al volop de kans om te laten horen hoe geweldig ze kunnen zingen. En met hun heerlijke energie en lekker losse uitstraling wisten ze elk publiek al volledig in te pakken. Nu hebben ze hun nieuwe langspeler ‘Look Closer’ uitgebracht die is opgenomen met The Dap-Kings. Met meerstemmige soul dat perfect bij elkaar past en met de huisband aangevuld met blazers . Verwacht deze avond een swingend palet van gospel, funk en soul

Meer info en kaarten: http://www.patronaat.nl/overzicht

Deel: