Kensington heeft een platina award ontvangen voor de single ‘Riddles’. De award werd door Typhoon overhandigd tijdens de uitreiking van de Gouden Notekraker. ‘Riddles’ is de vierde single van het eveneens met platina bekroonde album ‘Rivals’, dat vorig jaar verscheen. De bijbehorende videoclip, opgenomen in een winters Bulgarije, is inmiddels bijna anderhalf miljoen keer bekeken op YouTube.

De band uit Utrecht was in Paradiso genomineerd voor een Gouden Notekraker in de categorie Muziek. Met de Gouden Notekraker eren acteurs en musici elkaar voor de meest opvallende artistieke prestaties en smaakmakers van het seizoen. Daarnaast is Kensington genomineerd voor een MTV EMA award in de categorie Best Dutch Act. De winnaar wordt op 12 oktober bekendgemaakt in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

In oktober en november speelt Kensington diverse internationale shows, onder andere in Zwitserland, België en Polen, alvorens terug te keren naar Nederland voor hun twee uitverkochte optredens in Ziggo Dome in Amsterdam op woens dag 25 en donderdag 26 november aanstaande.

Deel: