Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag 23 september: Julien Clerc in Tivoli/Vredenburg Utrecht   

Julien Clerc, de charismatische en legendarische Franse chansonnier  geboren als Paul Leclerc, werd bekend dankzij een Franse versie van de musical ‘Hair’ en had zijn eerste hit in 1971 met ‘Ce N’est Rien’. ‘This Melody’ bereikte zelfs de nummer 1 positie in verscheidende Europese landen.

Met romantische songs scoorde hij vele hits en nog steeds maakt hij nieuwe platen. Zoals het vorig jaar verschenen album ‘Partout La Musique Vient’ . Clerc is nog altijd een van de grootste en meest geliefde chansonniers die Frankrijk ooit heeft voortgebracht.

Meer info en kaarten:  https://www.tivolivredenburg.nl/nl/

Deel: