Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Maandag 14 september:  Marc Almond in Melkweg Amsterdam

 In de jaren ’80 startte Marc Almond met zijn solocarrière. Daar waar Marc Almond zich tot dan toe vooral in het new wave genre begaf, verkent hij als solo-artiest veel verschillende muziekstijlen. Van commercieel en licht verteerbaar tot donker en ontoegankelijk. Deze artistieke en gevarieerde werkwijze levert hem veel waardering op. Sindsdien heeft hij 19 albums uitgebracht waarvan zijn jongste werk ‘The Velvet Trail’ afgelopen maart verscheen. (Melkweg)

Meer info en kaarten: http://www.melkweg.nl/nl/agenda

 

Deel: