Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zondag 13 september:  The Weather Station in Paradiso Amsterdam

The Weather Station is het project van de Canadese songwriter Tamara Lindeman; folkmuziek, geworteld in elementen van klassiek songschrijversvakmanschap – melodie, spanningopbouw, diepgang. Met haar eerste twee ep’s (‘All Of It Was Mine’ en ‘What Am I Going To Do With Everything I Know’) vestigde Lindeman haar naam als “songwriter’s songwriter” en kreeg ze lovende kritieken voor haar delicate, voorzichtig verwoordde coupletten vol dubbele betekenis, complexe metaforen en rijke details uit het dagelijks leven.

Haar langverwachte derde ep ‘Loyalty’ is deze lente uitgekomen. Hij werd opgenomen in La Frette, een legendarische studio net buiten Parijs. De plaat werd geproduceerd door Robbie Lackritz (Feist) en is een samenwerking tussen Lindeman en Afie Jurvanen die we kennen als Bahamas. (Paradiso)

Meer info en kaarten: http://www.paradiso.nl/

 

Deel: