Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Vrijdag 11 september:  Chris Baio in Paradiso Amsterdam

Soloproject van bassist Vampire Weekend Chris Baio, die graag feestjes geeft en dan draait onder zijn dj-naam Baio. Als hij niet op stap is met Vampire Weekend maakt hij ook zelf liedjes en zijn debuutalbum “The Names” verschijnt in september. Het belooft veelzijdig, poppy en dansbaar te worden. Het ene al uitgebrachte nummer “Brainwash yyrr Face” hint naar zijn kunsten als dj. Het andere vooruitgesnelde nummer, het zomerse ‘Sister of Pearl’, verraadt David Bowie- en Bryan Ferry-invloeden en doet stiekem denken aan Vampire Weekends debuutalbum met electronische twist. (Paradiso)

Meer info en kaarten: http://www.paradiso.nl/

Deel: