Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

 Donderdag 20 augustus: DMA’s in  Merleyn Nijmegen

Alles aan de DMA’s uit Sidney Australië ademt de Britse nineties: Gallagherkapsels, trainingsjekkies, bucket hats en de  Manchestersound. Maar schijn bedriegt: het is 2015 en deze drie mannen zijn from Down Under. Maar dat maakt de muziek er niet minder op: mistige garagepop en een zangstem die ergens ligt tussen die van Ian Brown en Alex Turner, laten ze menig britpophart harder kloppen.

Blur drummer Dave Rowntree is fan: “This has the swagger of Oasis and the musicality and inventiveness of Arctic Monkeys.”. Ze zijn zo goed dat zelfs Noel Gallagher het nodig vond om kenbaar te maken dat ze nooit zo goed kunnen zijn als Oasis.

Meer info en kaarten: http://www.doornroosje.nl/agenda/

Deel: