Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag 19 augustus: Seether in  Effenaar Eindhoven

Seether is een aanstekelijke en succesvolle rockband afkomstig uit Zuid-Afrika. Dit succesvolle trio – staat wereldwijd al zo’n jaar of vijftien garant voor een  onweerstaan bare portie smakelijke post-grunge van de bovenste plank met pakkende nummers

Seether anno nu kent meer zwaardere rocklijnen in hun muziek. Maar ook wat meer popperige nummers worden niet geschuwd. Kortom, een band met veel gezichten en mogelijkheden. En in het bezit van de nodige hits die vanavond zeker ook de revue zullen passeren.

Meer info en kaarten: http://www.effenaar.nl/agenda

Deel: