Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Vrijdag 14 augustus: The Toasters in Baroeg Rotterdam

The Toasters uit New York. Deze band bestaat al sinds 1981 en werd geïnspireerd door de Britse ska opleving die in de nadagen van de punk opkwam. Deze doorgewinterde artiesten mogen zich met trots de langst bestaande Amerikaanse ska band noemen. In 1981 gevormd in de Lower East Side van New York en uitgegroeid tot een band die 14 albums heeft uitgebracht en ruim 2400 optredens over de hele wereld achter de rug heeft.

Veelzijdigheid is deze band niet te ontzeggen en dat is precies de reden waarom The Toasters na al die albums nog steeds hun aantrekkingskracht niet hebben verloren. En dat staat garant voor een uiterst dansbaar avondje Ska vol variatie

Meer info en kaarten: http://www.baroeg.nl/Programma

Deel: