Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag 12 augustus: Hilltop Hoods  in Bitterzoet Amsterdam

Hilltop Hoods is een Australische hiphopgroep, die in 1991 werd opgericht. Hun albums The Hard Road en State of the Art bereikten de eerste plaats in de ARIA Charts. Rappe flows, beukende beats en aanstekelijke energie! Het trio bestaande uit MC’s Suffa en Pressure en DJ Debris deelt al sinds high school hun liefde voor hiphop.

Deze ‘hiphop from down under’ is een aanrader voor liefhebbers van Jurassic 5, The Pharcyde en People Under the Stairs. De groep bracht vorig jaar het zevende album ‘Walking Under Stars’ uit.

Meer info en kaarten: http://www.bitterzoet.com/#/home

Deel: