Na de geslaagde lancering in 2014 en de geweldige editie in februari van dit jaar, kriebelde het weer bij organisator Minority Events, om dit jaar een tweede editie van Memorylane te organiseren. De datum 10 oktober werd vrijgemaakt bij het Klokgebouw en achter de schermen kon de organisator gaan werken aan de line-up. Met een rijtje illustere namen, verantwoordelijk voor vele grote dansvloerbommen, lijkt Minority Events weer in de roos te schieten.

Waar in de eerste twee edities de aandacht nog werd verdeeld over twee zalen, wordt nu de volledige focus op de grote zaal gelegd. Dat betekent meer aandacht en meer budget voor de grote zaal, wat moet zorgen voor een nóg vettere beleving en een dikkere ervaring voor alle bezoekers.

De line-up voor deze editie van Memorylane, bestaat uit het volgende rijtje classics-grootheden:
Marcel Woods
Scot Project
Push (live)
Dumonde aka de Leon
Atmoz DJ Crew (Pat Krimson & Gert Corvers)
Dave Lambert
Benjamin Bates

Minority Events zorgt met Memorylane weer voor de perfecte balans tussen de dikste classics van vroeger, gecombineerd met de technieken en mogelijkheden van nu. Een trip down Memorylane, langs de nachten die je altijd zult onthouden, met de mensen die je nooit zult vergeten. Een spectaculaire productie, de crème de la crème qua licht, geluid, shows en visuals; Memorylane heeft weer alles in zich om voorgoed in het geheugen van de bezoekers te worden geplant.

Vrijkaarten voor Memorylane

Memorylane duurt van 20.00 tot 04.00 en is toegankelijk voor 18 jaar en ouder en Maxazine gaat kaarten weggeven! Houdt daarvoor onze Facebook pagina goed in de gaten!

Deel: