Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Maandag 10 augustus: Death (DTA)  in Volt Sittard

 Oprichter en frontman Chuck Schuldiner overleed  veertien jaar geleden maar de muziek van de Amerikaanse metalband Death is nog steeds springlevend. Debuutalbum Scream Bloody Gore (1987) wordt alom beschouwd als het eerste deathmetal-album aller tijden, al omschreef Schuldiner het zelf liever gewoon ‘metal’.

Onder de naam Death (DTA) touren Death-leden Steve DiGiorgio (bas), Gene Hoglan (drums) en Bobby Koelble (gitaar) de wereld rond, samen met zanger/gitarist Max Phelps van de band Cynic. Tijdloze kwaliteit, gebracht door de enige echte erfgenamen van Death.

Meer info en kaarten: http://www.poppodium-volt.nl/agenda

Deel: