Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer. Het zijn vijf vrouwen die stuk voor stuk garant staan voor muzikaal geweld. Tijdens Ladies of Soul bundelen ze hun krachten en staan ze samen op het podium in Ziggo Dome. Dat deden ze voor het eerst in 2014. De twee concert waren een succes en betekende de opmaat voor een nieuwe editie dit jaar.

2014, 2015 én 2016

Tijdens drie uitverkochte concerten in februari lieten ze opnieuw horen wat er gebeurt als hun individuele kwaliteiten op één podium samen komen. Het dak ging eraf en het kan dan ook niet anders of ook voor 2016 – als Trijntje Oosterhuis bevallen is – staan Ladies of Soul op de concertagenda. Op 12 en 13 februari staan ze opnieuw in Ziggo Dome.

Gastoptredens bij Ladies of Soul

Voor het zover is komen de Ladies of Soul zondagavond eerst de huiskamers binnen met een tv-registratie van de 2015-edtitie. Oude en nieuwe pop- en soul nummers wisselen elkaar in raptempo af. Naast de vijf powervrouwen, betreden er ook gastartiesten het podium. Onder hen is zangeres en percussionist Sheila E.

Ladies of Soul in de huiskamer, 22:00 – 00:00 uur, RTL 4

Deel: