Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Vrijdag 10 juli: Summer Rockabilly Rumble in Vera Groningen

 Vera sluit vanavond het seizoen af voor de zomerstop met een avondvullend programma vol rock’n’roll-a-billy-garage-punk. Maar liefst drie bands zullen acte de presence geven. De avond zal worden geopend  door The Obamas, die al eerder in het van Thee Spivs en The Deaf stonden Met een mix van surf, bluespunk en sixties garage.

Daarna is het de beurt aan Dolltones is voor de liefhebbers van Johnny Cash, Hank Williams en Stray Cats. Stevige ruige  rock ‘n’ roll, rockabilly met eigen nummers afgewisseld met covers. The Gravediggers zijn de afsluitende band. Lekker wild en ongecontroleerd. De onvervalste psychobilly rock ‘n’ roll die met jeugdig  enthousiasme worden gebracht. Afsluitend, tussendoor en nadien zal DJ Pjotter Diepte 020 zijn platen draaien.

Meer info en kaarten:  http://www.vera-groningen.nl/

 

Deel: