Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zondag 5 juli: Fear Factory in TivoliVredenburg Utrecht

Fear Factory is een Amerikaanse industrial-metalband, opgericht in 1989 in Los Angeles door Raymond Herrera en toenmalig Brujeria gitarist Dino Cazares. De band staat al bijna vijfentwintig jaar aan de top van de metal. Hard, strak en meedogenloos. Elke plaat klinkt weer anders en weten ze een spannende mix te maken van industrial metal met groove-, death- en thrashmetal.

Dit jaar verscheen hun negende album, volgens gitarist Dino Cazares qua sound een kruising tussen ‘Demanufacture‘ (1995) en ‘Obsolete‘ (1998). Fear Factory wordt door menig andere band als inspirator genoemd. Een niet te missen ervaring dus.

Meer info en kaarten:  https://www.tivolivredenburg.nl/nl/

Deel: