Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag 24 juni: Wende Snijders in Paradiso Amsterdam

De musici van Het Gelders Orkest touren samen met de veelbekroonde zangeres, Wende Snijders, langs zalen en theaters.Wende maakte meerdere cds en dvd’s, en won diverse prijzen voor haar werk (o.a. de Gouden Harp, de Annie MG Schmidt prijs, 2 Edisons). Wende smelt met haar band en Het Gelders Orkest popmuziek en klassieke muziek samen in een anderhalf uur durende show. Verwacht een avond vol vuur, melancholie en verleiding en verschillende muziekrichtingen.

De Gelderlander kopte: “Met één toegift komt Wende niet weg”, na een concert in openluchttheater de Kersouwe. De muziek gaat als vanzelf over in grote symfonische meesterwerken. “Dat ligt minder ver uiteen dan je van te voren zou verwachten; het rockt, het swingt en het is klassiek”, aldus dirigent Bas Wiegers. Wende over de samenwerking: “het is een avontuur en een feest om in deze show met Het Gelders Orkest de grenzen en de overeenkomsten tussen klassieke muziek, popmuziek en theater te verkennen. Het is een eer dat door het grote enthousiasme over onze samenwerking we elkaar nog eens op een podium mogen ontmoeten.”

Meer info en kaarten:  Paradiso.nl

Deel: