Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Dinsdag 16 juni: Counting Crows in de Oosterpoort in Groningen

Counting Crows brengt zonnige, dromerige liedjes. De band uit Californië verkocht meer dan twintig miljoen platen en hits als ‘Mr. Jones’, ‘Accidentally in Love’ en ‘Big Yellow Taxi’ roepen direct herkenning op.

De band die ook wel bekend staat als een van de meest dynamische live bands van het moment. Dit is terug te zien aan de indrukwekkende serie van tours wereldwijd en headliner spots op tientallen grote festivals. Vorig jaar verscheen eindelijk een langverwacht nieuw album, ‘Somewhere Under Wonderland’. Hier gaan de  Crows terug naar het geluid van hun eerste albums. Het album werd bijzonder goed ontvangen, wat een mooie opsteker is voor zanger en schrijver Adam Duritz, die aanvankelijk te kampen had met een flinke writers-block.

Meer info en kaarten:  http://www.de-oosterpoort.nl/programma/

Deel: