Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Maandag 8 juni:  Paul McCartney in Ziggo Dome Amsterdam

Lang na het uiteengaan van The Beatles behoort Paul McCartney nog altijd tot de top van de internationale popmuziek. Vanavond staat hij in de Ziggo Dome in het kader van de ‘Out There’ tour, bijna 43 jaar nadat hij voor het laatst in Amsterdam optrad. Een McCartney live-ervaring is een must see voor iedere muziekliefhebber. Het concert zal drie uur duren en er zullen een aantal van de grootste momenten uit de afgelopen 50 jaar in de muziek voorbijkomen. Voor velen momenten van herkenning uit hun eigen leven diie als een film voorbij zal komen..

McCartney zal aantreden met zijn huidige band waar hij al zo’n tien jaar mee speelt en die bestaat uit Paul ‘Wix’ Wickens (keyboards), Brian Ray (bass /gitaar), Rusty Anderson (gitaar) en Abe Laboriel Jr (drums).Verwacht enorme schermen, lasers, vuurwerk, unieke video-inhoud en verzameling van de beste nummers van de wereld, dat een Paul McCartney live optreden uniek en meer dan een concert.

Meer info en kaarten:  http://www.ziggodome.nl/agenda/

Deel: