Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag 3 juni: Helloween in Boerderij Zoetermeer

Helloween is een Duitse speed-, heavy- en powermetalband, opgericht begin jaren 80 door leden van de bands Ironfist en Powerfool. Dit jaar kwam de band met haar veertiende studioalbum genaamd ‘My God Given Right’. Dit is de opvolger van Straight Out Of Hell (2013). Het nieuwe album lag op 29 mei in de winkels en vanavond zijn ze al live in de Boerderij te aanschouwen.

De band heeft meer dan 1,7 miljoen likes op facebook en is daarmee wereldwijd een regelrechte hit. Met de release van hun album ‘Straight out of Hell’ (2013) bewijzen de Duitse power metalheads van Helloween dat zij nog steeds tot de top van de metal scene behoren. De plaat is zelfs één van de best verkopende ooit.

Meer info en kaarten:  http://cultuurpodiumboerderij.nl/programma/

 

Deel: