Dutch Valley is de volgende in ons rijtje Festivalinfo en misschien wel het bekendste Nederlandse festival buiten de landsgrenzen. Maxazine brengt je de komende weken namelijk de leukste festivals van het seizoen, met alle info die je wil weten!

De naam van het Dutch Valley festival zegt eigenlijk al genoeg, een Nederlands festival met uitsluitend artiesten van eigen bodem. In 2011 maakte Dutch Valley haar debuut in het Noord-Hollandse Spaarnwoude op het Velsen Valley terrein en zet dit jaar alweer voor het 5e jaar op rij een groot muziek festival neer.
Het festival wordt georganiseerd door de grootste Nederlandstalige muzikanten visvijver van ons land ‘Volendam Music’. Het artiesten bureau van Jaap Buijs kent natuurlijk de grote namen als Jan Smit, Nick & Simon de 3J’s en Jan Keizer & Anny Schilder en uiteraard staan deze namen ook bijne elk jaar op het podium in Spaarnwoude.
Voor wie nu denkt dat dit festival een Tros meezing festijn in het kwadraat is hoeft niet bang te zijn, want natuurlijk kennen we ook ándere Nederlandse artiesten die we regelmatig op de grote radiostations voorbij horen komen. Zo zijn dit jaar o.a. Jett Rebel, Di-rect, The Opposites, Nielson en Kraantje Pappie ook te vinden op Dutch Valley.
Verspreid over 9 podia spelen zo’n 100 acts en met een 35.000 bezoekers gemiddeld per jaar is het eendaagse Dutch Valley zeker geen kleine jongen tussen alle festivals. Het Dutch Valley festival vind dit jaar plaats op zaterdag 8 Augustus en kaarten zijn nog te koop voor €27,50

Line up Dutch Valley 2015:

2 Brothers on the 4th Floor – 3Js – Adje – Ancora – Barry van Vliet – Belinda Kinnaer – Broederliefde – Cho – Coen en Sander – Daantje – Dario – De Alpenzusjes – De Hollandio’s – Dennis van der Geest – Di-rect – Dio – Dj Jean – Dj Kevin-D – Dj Rudi Feral – Dj Silverius – Django Wagner – Eddy Walsh – Edwin van Hoevelaak – Ernest van Hartingsveldt – Feestteam – Frank van Etten – Frans Duijts, Peter Beense, Django Wagner – Gebroeders Ko – GENTS – George Baker – Gold Water – Golden Earring – Hans Kap – Harten 10 – Helemaal Hollands – Helemaal Top – Henk Dissel – Imca Marina – Jaman – Jan Keizer & Anny Schilder – Jan Smit – Jannes – Jayh – Jeffrey Heesen – Jeffrey Schenk – Jett Rebel – Jody Bernal – Judith – Juri Verstappen – Koos Alberts – Kraantje Pappie – Lawineboys – Lesley Williams – Marco de Hollander – Marco Kraats – Marianne Weber – Memphis Maniacs – Mental Theo – Mr. Polska – Nick & Simon – Nico Landers – Nielson – Party Animals – Patrick Kicken – Peter Beense – Pierre van Dam – Plork & de Aannemers – Radio Days – Rembrandt Duo – René Karst – Rene Schuurmans – Rob Ronalds – Robert Leroy – Rondal Engel – Ronnie Flex – Ruben van der Meer – Sacha Visser – SBMG – Sieneke – Silvan Stoet – Snollebollekes – Soulm3n – Stef Ekkel – Superrr Trio – The Immigrants – The Miseries – The Opposites – Thomas Berge – Tim & Faab – Tom Haver – Vinzzent – Wesley Ponsen – Wesly Bronkhorst – Willy Oosterhuis – Winnie – Winston Post – Wolter Kroes
Deel: