‘Everything Is 4’, dat is de naam van het nieuwe album van Jason Derulo, dat op 29 mei zal uitkomen. ‘Want To Want Me’ is de eerste single van dit album.

Jason Derulo Everything is 4Op ‘Everything Is 4’ werkt Jason Derulo samen met grote sterren als Stevie Wonder, Jennifer Lopez, Keith Urban, Megan Trainor, K. Michelle, Matoma en Julia Michaels. Naast de single ‘Want To Want Me’ zijn ook de nummers ‘Get Ugly’ en ‘Cheyenne’ al te beluisteren. Het album werd geproduceerd door verschillende producers. Zo werd de hit ‘Want To Want Me’ geproduceerd door Ian Kirkpatrick, ‘Get Ugly’ door Rickey Reed, die eerder al ‘Talk Dirty’ en ‘Wiggle’ produceerde en was Cheyenne het werk van Ian Kirkpatrick, The Monsters en The Strangers.

In vijf jaar tijd is Jason Derulo uitgegroeid van songwriter voor Lil Wayne, Pitbull , Diddy en Sean Kingston naar een wereldster die wereldwijd meer dan 50 miljoen singles en 2 miljoen albums verkocht heeft. Hij scoorde gigantische hits met nummer als ‘Whatcha Say’, ‘Trumpets’, ‘Talk Dirty’ en ‘Wiggle’. De laatste twee zijn beide Tripel Platina in Nederland en Trumpets heeft hier de Dubbel Platina status bereikt. ‘Everything Is 4’ is de opvolger van zijn album ‘Tattoos’ uit 2013. In 2011 bracht Derulo ‘Future History’ uit en in 2010 debuteerde hij met het album ‘Jason Derülo’.

Tracklist ‘Everything Is 4’:

1. Want To Want Me
2. Cheyenne
3. Get Ugly
4. Pull Up
5. Love Like That (feat. K Michelle)
6. Painkiller (feat. Meghan Trainor)
7. Broke (feat. Stevie Wonder & Keith Urban)
8. Try Me (feat. Jennifer Lopez & Matoma)
9. Love Me Down
10. Trade Hearts (feat. Julia Michaels)
11. X2CU

Deel: