Ondanks dat de line up voor Pinkpop 2015 zo goed als compleet is voegde organisator Jan Smeets er nog een naam bij voor de eerste dag, want op vrijdag 12 juni zal Body Count optreden op het festival.

body count ice tDe band rondom rapper Ice-T zal op dezelfde dag optreden als o.a. headliner Muse, Slash. Faith No More, Elbow en George Ezra. Het is ook de enige dag waarvoor er nog tickets beschikbaar zijn. Zaterdag 13 juni en zondag 14 juni zijn beiden uitverkocht.

Pinkpop vindt dit jaar plaats vanaf vrijdag 12 t/m zondag 14 juni in Landgraaf. De headliners van dit jaar zijn Muse, Robbie Williams en de Foo Fighters. Andere namen die er dit jaar zullen optreden zijn o.a. Paloma Faith, Avicii, The Script, Pharrell Williams, Sam Smith, De Jeugd van Tegenwoordig, Counting Crows en  dus ook Body Count.

Deel: