Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Dinsdag 28 april: Echosmith in Melkweg Amsterdam

Echosmith is een Amerikaanse indiepopband die in februari 2009 werd opgericht. De bandleden zijn allemaal broers en zus van elkaar. Net als de megahit ‘Cool Kids’ is ook het debuut ‘Talking Dreams’ een fijne schijf vol synthy indiepop met een friszure bite, waarmee het jonge viertal niet alleen een massa aan leeftijdsgenoten, maar ook goede huisvrienden als Seal op de banken krijgt.

“I wish that I could be like the cool kids” – velen van ons hebben het wel eens gedacht in onze tienerjaren. Broertjes Graham en Noah Sierota en hun zusje Sydney zitten nog allemaal in hun tienerjaren en bedachten de ultieme wraak: ze startten een band met hun oudere broer Jamie, scoorden een gigantische hit met hun liedje over die ‘cool kids’ en touren nu over heel de wereld. Niet slecht voor een groepje pubers!

 

Meer info en kaarten:  http://www.melkweg.nl/nl/agenda

 

Deel: