Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag 22 april: Jon Allen in Melkweg Amsterdam

Het Songbird Festival slaat zijn vleugels uit en verlaat  zijn Rotterdamse nest. Voor de tweede maal doen een aantal singer-songwriters de Melkweg aan onder de noemer ‘Songbird Sessions’ . Alle artiesten waren eerder te zien op voorgaande edities van het Songbird Festival.  De warme stem van Jon Allen, die wel eens vergeleken wordt met Rod Steward, komt mooi tot zijn recht in zijn Beatlesque popliedjes. Hij leerde het vak op The Liverpool Institute of Performing Arts, opgericht door Paul McCartney met wie hij ook heeft samengewerkt.

De Zweed Andreas Moe is zanger, songwriter, producer en multi-instrumentalist. Hij groeide op in Stockholm, waar hij als tiener viel voor de akoestische klanken van Jeff Buckley. Zijn eerste hit had hij in 2011, als vocalist op de Aviici-track Fade Into Darkness. Later werkte hij met nog veel meer dj’s, zoals John de Sohn, Tiësto, Hardwell en Fedde le Grand.  (Bron: Melkweg)

Meer info en kaarten:  http://www.melkweg.nl/nl/agenda

 

Deel: