Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

 

Maandag 13 april: Scott Matthew in Paradiso Amsterdam

 Het gaat goed met Scott Matthew. Dat kan niet anders. Zijn derde album, Gallantry’s Favorite Son, is naast melancholisch zoals de vorige twee, ook optimistisch zoals Matthew nooit was. Opgegroeid in Australië waar hij in verschillende bands speelde. Sinds de jaren negentig woont hij in New York, waar hij uiteindelijk solo ging. Voornamelijk in Europa graag gezien en gehoord. Singer/songwriter Scott Matthew heeft heel wat van de aarde gezien. This Here Defeat is de titel van zijn vijfde solo-album, waarop hij zijn doorleefde stemgeluid verder in dienst stelt van melancholieke, van hoop vervulde, meeslepende songs. Mooie broze singer/songwriterliedjes op theatrale wijze gebracht. .

Meer info en kaarten:  http://www.paradiso.nl/web/Agenda.htm

Deel: