Holland Zingt Hazes is toe aan zijn derde editie en was binnen mum van tijd uitverkocht. Blijkbaar is Nederland nog lang niet Hazesmoe. Ook de schermen in de ZiggoDome melden dat de kaarten voor volgend jaar al te koop zijn… er is nog geen minuut gespeeld. Presentator en gastheer Jeroen van der Boom neemt de fans mee aan de hand en leidt hen mee langs het indrukwekkende oeuvre van Hazes.

Alles wordt uit de kast gehaald om de fans te geven wat ze willen met een indrukwekkende lijst artiesten als Ruth Jacott, Waylon, Anita Meijer, Danny de Munk, Jamai, Xander de Buisonjé, Peter Beense, Martijn Fischer en natuurlijk Dré jr. en Roxeanne. Maar liefst 50 liedjes passeren de revue en zal er niemand wakker van liggen dat het waarschijnlijk dezelfde zijn als voorgaande jaren. Oude beelden van de volkszanger, die zelfs het publiek welkom heet, een drumsolo van Roxeanne en veel, heel veel bier zijn de ingrediënten voor een geslaagde avond.

De formule is dezelfde als Vrienden Voor Amstel Live en kan ongetwijfeld net zolang meegaan als het meezingfeest in Ahoy. André Hazes is niet meer voor de fans alleen, maar voor heel Nederland die van een biertje én een feestje houdt.

Foto’s (c) Dexter Reijsmeijer

Deel: