ida7d68723y1232u3y12i3y12831298312Het wordt een moeilijk verhaal voor Vodafone. De nieuwe reclamespot gebruikt een leuk deuntje, dat zelfs voor de niet geoefende luisteraar precies op ‘Home’ van Dotan lijkt. Dotan echter wist niets van het kopiëren van zijn grote hit af en Vodafone zelf ontkent in een reactie dat het zou gaan om een kopie van ‘Home’. Maxazine stuurde haar medewerker Bianca Kiel op Vodafone af, en het telecombedrijf trapte met open ogen in de val, die Maxazine voor Vodafone via verschillende kanalen op zette.

Maxazine liet Bianca Kiel op de Facebookpagina een reactie plaatsen met de mededeling dat het nieuwe Vodafone-deuntje wel verdacht veel op de grote hit uit 2014 lijkte. Social Media-medewerkers van de telecomgigant waren een stuk eerlijker en zonder over de gevolgen na te denken, gaf ene ‘Miranda’ namens Vodafone toe dat het bedrijf het nummer van Dotan heeft gebruikt.

Vodafone ontkent overigens in een reactie nog steeds dat het zou gaan om ‘Home’ en houdt het op een ongelukkig toeval. De reactie van hun medewerker ‘Miranda’ wordt echter ontkracht door een woordvoerder van het bedrijf, die duidelijk maakt dat er bij het bedrijf bijna 4000 medewerkers zijn, waarbij er altijd wel iemand is die iets zegt wat niet klopt. Helaas voor Vodafone zijn er dan wel meer medewerkers die iets zeggen wat niet klopt, want ook andere reacties geven overduidelijk de bewuste plagiaat aan…

Flink cashen voor Dotan? Wat denk jij?

11077494_811360238947183_686844297_n

https://www.youtube.com/watch?v=qEZ8ce6f1eA&feature=youtu.be

Deel: