Op zaterdag  28 maart is het van 10.00 uur tot 16.00 uur weer tijd voor de Internationale Vintage Guitar Show in Veenendaal. Het belooft weer een interessante dag te worden, met veel vintage gitaren en -versterkers. Iedere Vintage Veenendaal beurs is weer anders, omdat er standhouders zijn die óf alleen in maart, óf alleen in september komen worden er altijd weer een aantal nieuwe  standhouders uit het binnen-en buitenland verwelkomt.  Voor de eerste keer in de geschiedenis van Vintage Veenendaal komt er nu ook een standhouder uit de USA!

gitaar IMGP6378 (800 x 531)

Er valt van alles te zien en te kopen; heel veel vintage gitaren, maar ook vintage versterkers, – onderdelen, gitaarbouwers onderdelen, muziekboeken, cd’s, accessoires etc.  Verder is er een mogelijkheid om je eigen gitaar te laten taxeren bij de stand van Palm Guitars, er zullen demo’s gegeven worden door een aantal standhouders en zoals altijd zullen we een award uitreiken voor de meest authentieke en een voor de meest bizarre vintage gitaar.

Tijdens Vintage Veenendaal is iedereen vrij om maximaal 1 gitaar mee te nemen en deze voor de verkoop aan te bieden. Bij binnenkomst laat je je gitaar controleren en krijg je een eigendomsbewijs mee, die je bij verkoop aan de koper overhandigt. Als je zelf je gitaar weer mee naar huis neemt, dan laat je je eigendomsbewijs bij de uitgang zien en mag je de zaal met je gitaar verlaten. Een mooie kans om je unieke gitaar van eigenaar te laten verwisselen.

Zoals gebruikelijk zullen er onder de bezoekers een aantal leuke items worden verloot.  Het adres: “De Veenendaalhal” Nijverheidslaan 8 te Veenendaal.

Deel: