Madonna’s nieuwe album ‘Rebel Heart’ is in de week van release op de eerste plaats terecht gekomen in de Album Charts. Het is voor de zangeres de tiende keer dat ze met een album op de hoogste positie in de albumlijst staat. Het dertiende studioalbum van de popdiva is tevens aanleiding voor een uitgebreide wereldtournee getiteld ‘Rebel Heart World Tour’. Dit najaar gaat de 56-jarige popdiva voor de tiende keer de wereld over en daarbij doet ze ook Nederland aan. Op 5 en 6 december staat Madonna in de Amsterdamse Ziggo Dome. Kaarten voor het eerste concert waren binnen 45 minuten uitverkocht. De kaarten voor de show op 6 december gaan op donderdag 19 maart om 10.00 uur in de voorverkoop.

Madonna is terug en de wereld zal het weten. Het popicoon stapte afgelopen maand na drie jaar afwezigheid in vol ornaat terug de spotlights in tijdens de Grammy Awards en de BRIT Awards. De zangeres bracht hier op spectaculaire wijze haar single ‘Living For Love’ ten gehore. Ook was Madonna te zien in grote televisieshows in Italië en Frankrijk. In het populaire Franse programma ‘Le Grand Journal’ zong zij haar huidige single ‘Ghosttown’ voor het eerst live op televisie.

Zowel beide singles als het album ‘Rebel Heart’ krijgen wereldwijd lovende kritieken. De Amerikaanse kwaliteitskrant The New York Times schreef over de nieuwe muziek. “In perhaps her most complex album, Madonna seems determined to plant a flag for her 30-plus year career. At its best, ‘Rebel Heart’ pulsates with a vibrancy that reveals both the sour and the sweet in Madonna’s extremely complicated life and leaves no doubt that she still has a lot more to share.”

Deel: