Grote namen zoals Garth Brooks, Luke Bryan, Miranda Lambert, Jason Aldean en George Strait zullen op 19 april optreden tijdens de 50e Acadamy of Country Music’s Awards show. De ACM’s bevestigde woensdag dat Blake Shelton, Kenny Chesney, Eric Church, Reba McIntyre, Keith Urban en Florida Georgia Line het podium zullen beklimmen in het AT&T Stadium in Arlington, Texas. Tevens zullen nieuwkomers Sam Hunt, Thomas Rhett en Cole Swindell hun opwachting maken.

Miranda Lambert is net als bij de Country Music Awards de meest genomineerde artiest. Dierks Bentley volgt haar op de voet met 7 nominaties. Lambert neemt het in de categorie Entertainer Of The Year op tegen Garth Brooks, Luke Bryan, Jason Aldean en Florida Georgia Line. Florida Georgia Line is genomineerd in 5 categorieën. De show wordt gepresenteerd door Blake Shelton en Luke Bryan.

Deel: