Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

 

Woensdag 4 maart: Audio Adam in Ekko Utrecht

  

Audio Adam is een viermansformatie uit Utrecht en Groningen en maakt catchy popliedjes. Twee jaar na hun debuutalbum zijn ze weer terug. In de afgelopen jaren deed Audio Adam al voorprogramma’s voor o.a. Go Back To The Zoo, Ilse DeLange en Scouting For Girls, stond de band op Eurosonic Noorderslag en de Popronde, eindigde de City Of Sins-toer in een uitpuilend Paradiso, traden ze op in De Wereld Draait Door en werden ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.  Voor 2015 zijn ze inmiddels al bevestigd voor Eurosonic Noorderslag. In maart komen ze hun tweede album presenteren bij Ekko.

Audio Adam zit vol melodie, een stevige ritmische fundering en vlijmscherpe gitaarriffs. De band maakt een eigen variant tussen inspiratiebronnen als Snow Patrol, Starsailor en Keane en dat wordt gecombineerd tot een eigen mix van melodieuze poprock met een scherp randje.

Meer info en kaarten:  http://ekko.nl/pagina/agenda

Deel: