Het album ‘Rivals’ van Kensington heeft de platina status behaald. De Utrechtse band ontving de award maandag ochtend uit handen van Edwin Evers. De Utrechtse band maakt vandaag ook nog kans op een Edison Pop Award. Het album ‘Rivals’ is genomineerd in de categorie ‘Rock’. Kensington treedt vanavond op tijdens de uitreiking van deze prestigieuze Nederlandse popprijs in de Amsterdamse Harbour Club.

Het zijn gouden en platina tijden voor Kensington. Vrijdag 20 februari stond de band nog voor een uitverkochte Heineken Music Hall, de afsluiter van een Europese tour waar ze 21 shows deden in acht landen, waaronder Duitsland, Oostenrijk en Italië De huidige single ‘War’ is zich aan het ontwikkelen tot hun grootste hit tot nu toe, de vorige singles ‘Streets’ en ‘All For Nothing’ van het album ‘Rivals,’ werden eerder al bekroond met respectievelijk platina en gouden status. Vorige week werd tevens aangekondigd dat de band dit jaar op Pinkpop zal staan, één van de vele hoogtepunten van een druk festivalseizoen.

Deel: