Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Dinsdag 20 januari: Marike Jager in De Kleine Komedie Amsterdam

Singer-songwriter Marike Jager blijft overtuigen met haar fraaie, authentieke liedjes. En hoewel ze steeds weer nieuwe wegen inslaat is ze altijd op haar puurst met gitaar, zang en breekbare piano. Marike Jager heeft geen onnodige wollige composities of overgeproduceerde albums nodig om indruk te maken. Haar nieuwste album The Silent Song nam ze op in de natuur in haar tuin in Beuningen.

Haar talent om schitterende melancholieke popliedjes te maken, bezorgde haar door de jaren heen al meerdere albums, een live-dvd en verschillende grote optredens. Een optredens zijn als haar liedjes intiem en voelen alsof je echt onderdeel uitmaakt van haar verhaal. Met een warme stem, spannend gitaarspel, breekbare pianoklanken en betoverende, eigenzinnige melodieën.

Meer info en kaarten:  https://www.dekleinekomedie.nl/programma/

Deel: