Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag 14 januari: Sunset Sons / Doornroosje Nijmegen

De leden van Sunset Sons komen uit verschillende delen van de wereld: Engeland, Nederland en Australie . Sinds vorig jaar wonen ze allemaal in Hossegor in Frankrijk. Vraag deze boys niet om te kiezen tussen muziek en surfen. Surfen is wat hen bij elkaar bracht, wat hun leven vorm geeft en wat hen inspireert om de muziek te maken die ze maken. Maar nu inmiddels een band die full time tourt en muziek maakt. Ze worden reeds gezien als een van de grote beloftes voor 2015.

Catchy, zonnige gitaarsongs zijn het handelsmerk van Sunset Sons. Van elk optreden weten deze mannen een feestje te maken en regelmatig wordt het publiek dan ook gevraagd te crowdsurfen op surfboards. Oppassen voor je hoofd dus.

Donderdag staan ze op Eurosonic maar voor wie dat te ver is, vanavond de mogelijkheid dit viertal aan het werk te zien in Nijmegen.

Meer info en kaarten:  http://www.doornroosje.nl/event/sunset-sons/

Deel: