Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Dinsdag 6 januari: Stef Bos in Stadschouwburg Haarlem

Het is alweer 25 jaar geleden dat Stef Bos zijn debuutsingle Is Dit Nu Later uitbracht, een jaar later opgevolgd door zijn grote hit Papa. Met zijn succesvolle nieuwe cd ‘Mooie waanzinnige wereld’  en in het jaar van zijn doorbraak 25 jaar geleden, is Stef Bos begonnen aan een nieuwe theatertournee. Samen met zijn band die bestaat uit Steven Cornillie, René van Mierlo, Lené te Voortwis en Martin de Wagter.

Met oud repertoire en het nieuwe  album met twaalf prachtige nummers waarbij de dynamiek vooral in de teksten zit, doet Stef Bos verschillende theaters aan. De recente plaat is een liefdesverklaring aan alles wat mooi en lelijk is in deze wereld. Met zijn warme stem en knappe teksten brengt hij gepassioneerd en op geheel eigen wijze nummers die raken.

Meer info en kaarten: http://www.theater-haarlem.nl/programma/

Foto (c) Marcel Hakvoort, archief Maxazine.nl

Deel: