Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zondag 14 december: Seether/ 013 Tilburg
Met 6 studioalbums op hun naam zet Seether al jaren  metal en post-grunge als Zuid-Afrikaans exportmiddel op de kaart. Geïnspireerd door bands als Nirvana en Alice in Chains. Van het eerdere album ‘Karma & Effect’ werd ‘Remedy’  een regelrechte hit. Na jaren lang van hard werken van optreden naar optreden, kreeg de band de kans om als support act de wereld rond te reizen met  ‘Evanescence ‘. Hiermee kreeg de carrière van Seether de boost die het nodig had om zelf ook de wereld te veroveren. En met het dit jaar uitgekomen album ‘Isolate And Medicate’ klinken de heren scherper en meer gedreven dan ooit. De eerste single van deze plaat  ‘Same Damn Life’ heeft een opmerkelijke en spraakmakende videoclip meegekregen.

De live optredens staan bol van de energie en pakkende aanstekelijke rocknummers. Gevoel voor show is deze heren niet vreemd en het publiek kan dan ook rekenen op een avond onvervalst stevig rocken.

Meer info en kaarten: http://www.013.nl/

Deel: