Voor de derde keer in korte periode heeft Beyoncé foto’s op social media gedeeld die overduidelijk met een Photoshop gummetje zijn bewerkt. De foto toont de zangeres in een soort badpak met de tekst: “99 problems but my ass ain’t one” en postte dat op haar Tumblr account. Er wordt volop gespeculeerd dat de foto bewerkt is rond haar heupen, gezien de gordijnen achter haar een bijzondere ronding vertonen.

Twee maanden geleden postte ze een foto waar ze in bikini poseert. Op knullige wijze is de binnenkant van haar dijen duidelijk bewerkt, de traptrede maakt wel een hele vreemde curve. Het begon allemaal in maart dit jaar toen Beyonce wat vakantiekiekjes met haar fans op Instagram deelde. Het had er toen al alle schijn van dat de bovenbenen wel erg knullig waren bewerkt, met als resultaat twee onnatuurlijk slanke bovenbenen. Haar fans reageerde ook vol afschuw op de foto’s en toonden geen begrip voor de bewerkingen.

Wellicht een idee voor goede photoshoppers om een open sollicitatie te sturen naar huize Carter.

Deel: