Bungalow-festival Where The Wild Things Are (WTWTA) komt al weer met 5 nieuwe namen naar buiten! Dit keer gaat het om de Amerikaanse dancepunkband Death From Above 1979 die in 2013 weer bij elkaar gekomen zijn, het eveneens uit Amerika afkomstige Panda Bear, een alter ego van Animal Collective-lid Noax Lennox. En ook de volgende twee bands komen uit Amerika: Ex Hex en Krill. Ex Hex is de nieuwe band van zangeres en gitarist Mary Timony (Wild Flag, Helium), dus verwacht een strak en energiek optreden. Als laatste nieuwe naam Jacco Gardner, een Nederlandse artiest die muziek met psychedelische jaren 60-invloeden maakt.

Twee weken geleden werden er ook al een aantal namen aangekondigd, namelijk Vaudou Game (TG/FR), Afterpartees (NL) en Nouveau Vélo (NL). Naast de al reeds bevestigde namen als Jungle, Fink, Oscar and the Wolf, Bombay Show Pig, Akwasi en Lola Colt.

Van 6 tot en met 8 maart 2015 zal WTWTA voor de 3de keer gehouden worden in bungalowpark De Eemhof, Zeewolde. Naast muziek is er ook aandacht voor andere activiteiten, waarbij de colleges van The School of Life dit jaar voor het eerst zijn: je wordt getriggerd met ideeën uit de geesteswetenschappen, van filosofie tot literatuur en van psychologie tot kunst.

Deel: