Het gaat snel met de carrière van Arnout en Sander, bekend onder de folkduo naam Tangerine. Een paar jaar geleden stonden ze in het voorprogramma van The Nits, waarbij je dacht: “Leuk en komisch maar zal snel gaan vervelen, een tweeling met slechts zang en gitaar”.

Na media aandacht in De Wereld Draait Door en zelfs een parodie in Koefnoen mag je wel zeggen dat je een bekende Nederlander bent geworden. In de muziek is media aandacht zeer belangrijk en en die hebben ze te pakken, het momentum is daar. Ze staan klaar vanuit het startblokken om voor het eerst de Nederlandse podia te veroveren als hoofdact.

In november doen ze 10 tal podia aan in Nederland ter ondersteuning van het nieuwe CD/LP ‘Move On’. Ze spelen dan met een hele band. Met band zal er afwisseling zijn. Aan hun eigen composities zal het niet liggen die blijven wel hangen, zoals de nieuwe single Move on, John. In de clip staan alle bekende John zoals Lennon, Mol, Van de Heuvel en nog veel meer. Humor hebben ze zeker op het podium die Nederlandse Folk hippies. De liedjes hebben wel een serieuze ondertoon.

Met hun nieuwe plaat geven wel een statement af die ook in de podia zal laten blijken dat folk dan wel oubollig mag aandoen qua eerste associatie, niets is minder waar. Hun muziek raakt in het hart en is een prachtige luisterervaring

Deel: