Op 18 december staat niemand minder dan de geweldige stem van Sandra van Nieuwland in TivoliVredenburg in Utrecht. Sandra van Nieuwland werd natuurlijk bekend door haar geweldige prestaties in het derde seizoen van The Voice of Holland in 2012, maar een jaar eerder al haalde ze de kwart finales van de Grote Prijs van Nederland. Door haar geweldige stem lukte het haar om in een half jaar tijd met maar liefst 5 singles op de eerste plaats van de Single Top 100 te komen, een ongeëvenaarde prestatie. Ondanks haar pas korte carrière wist Van Nieuwland inmiddels een platina én een gouden album en twee gouden, een platina én een dubbel platina single te behalen. Als dat geen Nederlandse top is, dan weten wij het ook niet meer!

Op 18 december staat Sandra van Nieuwland met haar tournee in TivoliVredenburg en ondanks dat de kaartverkoop erg hard gaat, hebben wij een paar kaarten weten te bemachtigen. Jij kan kaarten winnen voor het concert van Sandra van Nieuwland in TivoliVredenburg door een email te sturen naar sandravannieuwland@maxazine.nl en daarbij je naam te vermelden én een reden waarom we jou een paar kaarten zouden moeten geven. De leukste inzenders worden beloond met twee kaarten voor het concert op 18 december in TivoliVredenburg.

 

 

 

Deel: