De Nederlandse popband JULIUS is door het Chinese gitaarmerk Mayson, dat ook in Nederland actief is, uitgenodigd om naar China te komen. De groep bestaande uit zanger/gitarist Koen Brouwer en gitaristen Erik Meereboer en Michiel Rietveld, zal op de internationale muziekbeurs Music China 2014 verschillende live optredens verzorgen. Ook zullen zij hier promotie doen voor het Chinese pedalenmerk XVIVE. De band zal tijdens de optredens naast hun singles ‘Back to the Days’ en ‘Higher’ ook nummers spelen van hun debuutalbum ‘#1’, dat op 17 oktober uitkomt. Naast de muziekbeurs speelt JULIUS ook nog op drie andere locaties in Shanghai.

Later in de maand oktober zal de band waarschijnlijk teruggaan naar China (oost) voor een optreden op een groot festival.

Live:
7-okt-14 The Bund, Shanghai
8-okt-24 Music China 2014, locaties: Mayson en XVIVE
9-okt-24 Music China 2014, locaties: Open Air Stage S1, Mayson en XVIVE
10-okt-14 Music China 2014, ’s avonds: The Irishman’s Pub, Shanghai
11-okt-14 Music China 2014, ’s avonds: Yuyintang Live House, Shanghai

Deel: